Πώς να δημιουργήσετε τον κήπο μιας μάγισσας για να εισάγετε μαγεία στη ζωή σας!

Πώς να δημιουργήσετε τον κήπο μιας μάγισσας για να εισάγετε μαγεία στη ζωή σας!

Αν πιστεύεις στη μαγεία υποστηρίζουν την εσωτερική αρχή και σε θεωρώ πνευματικό άνθρωπο μάθετε πώς να χτίζετε κήπος μαγισσών!

Ακόμα κι αν έχετε περιορισμένο χώρο Μπορείτε, επίσης, να ακολουθήσετε αυτό το άρθρο και να αρχίσετε να μεγαλώνετε τον κήπο μαγισσών σας σε δοχεία.


ετοιμάστε το κρεβάτι του κήπου

Οι κήποι είναι ένα εξαιρετικό σημείο εκκίνησης για να συνδεθείτε με τη φύση και να θεραπεύσετε στη διαδικασία. Μπορείτε να δείτε ότι υπάρχει μια μαγική πινελιά σε κάθε άγριο ζώο. Και οτιδήποτε φυσικό συμβάλλει στη ζωτική δύναμη μέσα και γύρω από το σπίτι σας.Το πρώτο σας βήμα στη δημιουργία ενός κήπου μαγισσών είναι να δημιουργήσετε έναν ήσυχο χώρο ανάμεσα στο πράσινο και να τον καθαρίσετε χρησιμοποιώντας τα στοιχεία. Ξεπλύνετε τα χημικά από το χωράφι πριν από τη σπορά. Μην δουλεύετε με λασπωμένα παπούτσια. που μπορεί να μεταδώσει μικρόβια και βρωμιά

Η απόσυρση από τη χημική εξάρτηση είναι ο κύριος στόχος σας τον πρώτο χρόνο του κήπου των μαγισσών. Σκεφτείτε πρώτα να φυτέψετε καλλιέργειες όπως όσπρια και φασόλια. Γιατί αυτά τα φυτά αυξάνουν το άζωτο στο έδαφος και βελτιώνουν την ποιότητά του. Η καλλιέργεια φυτών καπνού είναι καλή επειδή είναι ανθεκτικά και ανθεκτικά στις ασθένειες.


χτίστε ένα βωμό

Ένας βωμός ή ένας χώρος διαλογισμού είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε μια μαγική πινελιά στον κήπο σας. Η δημιουργία του δικού σας ιδιωτικού χώρου στη φύση θα σας κάνει να νιώσετε ιεροί, γεμάτοι και ευλογημένοι. Δείτε πώς να φτιάξετε έναν βωμό.

 • Βρείτε έναν μεγάλο βράχο με βρύα για να διαλογιστείτε.
 • Χρησιμοποιήστε οθόνες προστασίας προσωπικών δεδομένων με ψηλά φυτά, υπερυψωμένα κρεβάτια ή εκ των υστέρων τοποθετημένους κάδους για να προστατεύσετε τον χώρο και να προσθέσετε ιδιωτικότητα.
 • Δημιουργήστε ένα όμορφο καλοκαιρινό σκηνικό χρησιμοποιώντας ένα καλάθι γεμάτο με λεβάντα και γλυκά.
 • Φέρτε έξω ένα τραπεζάκι και τοποθετήστε πάνω του κορμούς και πέτρες. Ή μπορείτε να έχετε ένα ξύλινο μπολ από το σπίτι σας. Ανάψτε το κερί και είστε έτοιμοι!

Βρείτε περισσότερες ιδέες εδώ!


Επιλογή φυτών για κήπο με μάγισσα

Τα παλιά χρόνια, οι ασκούμενοι του μυστικισμού και της μαγείας δημιουργούσαν περίτεχνους κήπους γεμάτους με βρώσιμα βότανα, φυτά, λαχανικά και λουλούδια. Τα παραμύθια είναι γεμάτα ιστορίες μαγισσών που θερίζουν στο φως του φεγγαριού ή μαζεύουν βότανα και μιλούν με δέντρα τα μεσάνυχτα. Υγιή βότανα και λουλούδια είναι το αποκορύφωμα του κήπου της μάγισσας. Αν και δεν υπάρχει σκληρός κανόνας όταν επιλέγετε φυτά για τον κήπο της μάγισσας σας, Αλλά μπορείτε πάντα να εμπνευστείτε από την παρακάτω λίστα.

1. Δεντρολίβανο

Επιλογή φυτών για κήπο με μάγισσα

Αναπτύσσεται καλά στον ήλιο, απαιτεί λίγο πότισμα και μπορεί να καλλιεργηθεί σε δοχεία. Αν και είναι ένα βότανο χαμηλής συντήρησης. Αλλά δεν λειτουργεί καλά σε σκιά και υγρό έδαφος. Το δεντρολίβανο είναι γνωστό ότι έχει προστατευτικές ιδιότητες. Αυξάνει τη γνωστική αντίληψη και χρησιμοποιείται συχνά σε λευκά μάντρα για να προκαλέσει συναισθήματα αγάπης και θεραπείας.

2. Καλέντουλα

Εύκολη καλλιέργεια από σπόρους Οι κατιφέδες είναι όμορφα ετήσια άνθη ζεστού χρώματος που είναι βρώσιμα. Σημαίνει πίστη και εμπιστοσύνη. Μπορείτε να το ρίξετε σε μια πράσινη σαλάτα ή να το πασπαλίσετε σε κουσκούς ή άλλα φυσικά χρωματιστά φαγητά. Μπορείτε επίσης να το τοποθετήσετε στο βωμό μαζί με λεβάντα για να προστατεύσετε το τελετουργικό σας από τα κακά πνεύματα.

3. Βασίλειος

    φυτά στον κήπο της μάγισσας

Ο βασιλικός είναι ένα δημοφιλές γαστρονομικό βότανο για τις φαρμακευτικές και μαγικές του ιδιότητες. Είναι εύκολο να αναπτυχθεί και δεν απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα. Εμπλουτισμένα με αιθέρια έλαια, τα αρωματικά φύλλα του Tulsi είναι γνωστό ότι προσελκύουν οικονομική τύχη ή διεγείρουν τις αισθήσεις σας!

Διαβάστε περισσότερα: Πώς να καλλιεργήσετε βασιλικό

4. Μέντα

Η μέντα είναι μια αγαπημένη όλων των εποχών στον κήπο κλασική μάγισσα. Αλλά είναι ένα επεμβατικό βότανο και μπορεί γρήγορα να το καταλάβει αν αφεθεί ανεξέλεγκτο. Γι’ αυτό είναι καλύτερα να τα φυτέψετε σε γλάστρες από άλλα φυτά. Αυτό το γλυκό και ζωηρό βότανο προσελκύει χρήματα και αγάπη. Είναι επίσης γνωστό ότι θεραπεύει διάφορα γαστρεντερικά προβλήματα.Η μέντα τοποθετείται συχνά σε βάθρα διαλογισμού για να απομακρύνει τα κακά πνεύματα. Καλεί καλά πνεύματα και βοηθά στη μαγεία.

5. Λεβάντα

φυτό κήπου μάγισσας

Η λεβάντα είναι το ιερό δισκοπότηρο της αρωματοθεραπείας. Είναι ένα από τα σημαντικότερα φαρμακευτικά και μαγειρικά βότανα. Τα άνθη είναι βρώσιμα και χρησιμοποιούνται σε αρτοσκευάσματα και σε καλοκαιρινές λεμονάδες.

6. Χαμομήλι

Το χαμομήλι μπορεί να είναι ένα υπέροχο κάλυμμα εδάφους και υποκατάστατο γκαζόν για τον κήπο μιας μάγισσας. Τα φύλλα χαμομηλιού προστίθενται τακτικά στο τσάι για τη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου.

7. Φασκόμηλο

Φυτά φασκόμηλου για τον κήπο μιας μάγισσας

Εκτός από δημοφιλές συστατικό σε εορταστικά πιάτα, Το φασκόμηλο είναι επίσης σημαντικό για διάφορους μαγικούς σκοπούς. Ανήκει στην οικογένεια της μέντας και τα αθλητικά μπλε/μωβ άνθη. Εύκολο στη φροντίδα, με ελάχιστο πότισμα και πλήρη ήλιο, το φασκόμηλο χρησιμοποιείται εδώ και χιλιάδες χρόνια για τη θεραπεία γαστρεντερικών και φλεγμονωδών παθήσεων. Είναι γνωστό ότι αυξάνει τη γονιμότητα. διώχνει τα κακά πνεύματα Φέρτε την αθανασία και δώστε ευλογίες

8. Βάλσαμο λεμονιού

Το βάλσαμο λεμονιού είναι εγγενές στην περιοχή της Μεσογείου της Ασίας και της Ευρώπης. Αναπτύσσεται καλά στη μερική σκιά και συχνά φυτεύεται σε κήπους για να προσελκύσει τις μέλισσες και τις πεταλούδες. Το βάλσαμο λεμονιού προάγει τον ξεκούραστο ύπνο και βοηθά σε προβλήματα πέψης. Το άρωμά του είναι επίσης γνωστό ότι θεραπεύει την κατάθλιψη και καταπραΰνει ένα ανήσυχο μυαλό.

9. Ροζ

Πιστεύεται ότι το όμορφο και αρωματικό ροζ θα φέρει αμέσως μια αίσθηση ηρεμίας και γαλήνης στον θεατή. Συνήθως σημαίνει μια νέα αρχή όταν ανθίζει από το φθινόπωρο μέχρι την άνοιξη.

10. Πεταλούδα

Το Dianthus είναι βασικό είδος αρτοσκευασμάτων. Τα βρώσιμα πέταλα βραβεύονται για τα όμορφα ροζ λουλούδια τους που χρησιμοποιούνται για τη διακόσμηση μπισκότων και κέικ. Έχει ελαφρώς πικάντικη γεύση και αντιπροσωπεύει μακροζωία και καλή υγεία.


Λίγα ακόμη φυτά στον κήπο μαγισσών

 • μερικοί άνθρωποι
 • τσουκνίδα
 • γάντια αλεπούς
 • βοηθός
 • παπαρούνα
 • Comfrey
 • νεροκάρδαμο
 • υοσκύαμος
 • περσίδες
 • ψείρες του λύκου
 • Μπελαντόννα
 • πατσουλί
 • μέντα

Συμβουλές για την επιλογή φυτών για έναν κήπο μαγισσών

Συμβουλές για την επιλογή φυτών για έναν κήπο μαγισσών

Μερικές φορές, τα φυτά που πιστεύεται ότι είναι κατάλληλα για τον κήπο μιας μάγισσας είναι τοξικά για τα ζώα και τα παιδιά. Αυτά περιλαμβάνουν ντατούρα, παπαρούνα, μπελαντόνα και μανδραγόρα.

 • όταν σχεδιάζετε έναν κήπο μαγισσών Μάθετε τον χρόνο συγκομιδής της καλλιέργειας. Μια έξυπνη ιδέα είναι να επιλέξετε φυτά που αναπτύσσονται ανάλογα με τις εποχές. του έτους για να προσθέσετε υφή, ενδιαφέρον και οπτική ποικιλία στον κήπο σας.
 • Η επιλογή φυτών έτσι ώστε ένα από αυτά να ανθίζει πάντα είναι ένας μοναδικός τρόπος για να διατηρήσετε την οπτική ελκυστικότητα ενώ υποστηρίζετε τα είδη επικονίασης στη διαδικασία.
 • Εάν ενδιαφέρεστε να καλλιεργήσετε τόσο δηλητηριώδη όσο και βρώσιμα φυτά. Ξεχωρίστε ξεκάθαρα τα μη δηλητηριώδη φυτά από τα δηλητηριώδη φυτά για να αποφύγετε τη σύγχυση.
 • Επιλέξτε ή συνδυάστε φυτά που σας ενδιαφέρουν. Θέλετε να προσθέσετε χαμομήλι στο τσάι σας; Κουβαλάς ένα φακελάκι λεβάντα στην τσάντα σου; Σκεφτείτε φυτά που σας αρέσουν και τα χρησιμοποιείτε συχνά. Στη συνέχεια, κάντε μια λίστα με τα φυτά που είναι κατάλληλα για την περιοχή καλλιέργειας σας.

Φροντίστε τον Κήπο των Μαγισσών

σάπια φύλλα

Φροντίστε τον Κήπο των Μαγισσών

Το επίστρωμα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μειώσετε τις ανάγκες σε νερό και να απαλλαγείτε από τα ζιζάνια. Χρησιμοποιήστε χρωματιστές εφημερίδες, ροκανίδια, σανό, άχυρο και οργανικό λίπασμα για σάπια φύλλα. Όλες αυτές είναι φυσικές ουσίες που σταδιακά αποσυντίθενται για να απελευθερώσουν τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά στο έδαφος και να παρέχουν τροφή στα φυτά.

λίπασμα

Η κομποστοποίηση απελευθερώνει τη δύναμη των θρεπτικών συστατικών από αυτά που πετάτε στο σωρό κομποστοποίησης.

 • Ξεκινήστε δημιουργώντας ένα σημείο διαμέτρου 4 ποδιών στον κήπο σας σε ένα σημείο με μερικό ήλιο.
 • Στη συνέχεια, μια στρώση περίπου 5 ιντσών από υλικό καφέ άνθρακα που ακολουθείται από 1-2 ίντσες πράσινου υλικού αζώτου.
 • Τα δημοφιλή υλικά άνθρακα περιλαμβάνουν απόβλητα καλλιεργειών, απόβλητα κήπου, άχυρο και ψιλοκομμένα φύλλα. Πηγές αζώτου περιλαμβάνουν απόβλητα κουζίνας, κοπριά, αιματάλευρα και υπολείμματα βαμβακόσπορου. Βοηθούν στην τόνωση του σωρού κομποστοποίησης.
 • Μην χρησιμοποιείτε λάδι, κρέας, κερί, απορρίμματα κατοικίδιων ζώων. άρρωστα φυτά και χρωματιστό χαρτί εφημερίδων Μάθετε περισσότερα εδώ!
 • Ένα στρώμα χώματος κήπου πάνω από ένα στρώμα αζωτούχου υλικού ενεργοποιεί τη ζωτικότητα των μικροβίων του εδάφους. Όταν το σωρό κομπόστ φτάσει τα 3 πόδια, ποτίστε το σωστά και αφήστε το να σαπίσει. στο περασμα του χρονου Αυτό θα γίνει λίπασμα που θρέφει τα φυτά και το χώμα σας. Αυτή η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει από 2 εβδομάδες έως 5 μήνες.

Διαβάστε περισσότερα: Ένας οδηγός 4 βημάτων για την κομποστοποίηση

αντί της χρήσης ζιζανιοκτόνων και φυτοφαρμάκων Αντιμετωπίστε τα άρρωστα φυτά και τα σποροφόρα ζιζάνια με ζεστό κομπόστ (140-165 μοίρες) Αφαιρέστε υλικό από αυτά τα φυτά από τον κήπο. κάψτε και απορρίψτε Μάθετε περισσότερα εδώ!


πραγματοποιήσει τελετή παρέλασης

Τελετουργικό στον Κήπο της Μάγισσας

Η προετοιμασία του κρεβατιού του κήπου και η φύτευση των σπόρων είναι τα δύο αρχικά βήματα για τη δημιουργία του κήπου μιας μάγισσας. Η πραγματική δουλειά ξεκινά από εκεί. Περάστε χρόνο στον κήπο σας κάθε μέρα παρατηρώντας και αλληλεπιδρώντας με τα φυτά σας.

Η επικοινωνία με τα φυτά έρχεται με όλες τις μορφές ξόρκια. Είναι σύνηθες μεταξύ των κηπουρών να ορκίζονται σε παραδοσιακές τεχνικές για την προώθηση της ανάπτυξης των φυτών. Πριν καταργηθεί αυτή η πρακτική ως πίστη στη Λίθινη Εποχή. Θυμηθείτε, μια πρόσφατη μελέτη διαπίστωσε ότι η συζήτηση με τα φυτά μπορεί να προάγει την υγεία.


Ανακατέψτε τη μαγεία στον κήπο της μάγισσας.

κήπος μαγισσών

Αν επιλέξετε μούστο και φασκόμηλο και άλλα αρωματικά βότανα. για χρήση σε τελετουργίες Αυτά τα φυτά είναι ήδη στο ίδιο πνεύμα με εσάς, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να χρεώνετε για να διευκολύνετε μια απλή και εύκολη διαδικασία σποράς σε τόσο νεαρή ηλικία.


ευλογία σπόρων

Πώς να φτιάξετε έναν κήπο μαγισσών

Η ευλογία των σπόρων είναι μια μυστικιστική τεχνική που τονώνει τους αδρανείς σπόρους και τους δίνει νέα ζωή. Αυτό το τελετουργικό πρέπει να γίνεται στο σκοτάδι, ειδικά τη νύχτα. Εδώ αναζητάτε βοήθεια και καθοδήγηση από την παγκόσμια ενέργεια της καλλιέργειας του σπόρου. Βρείτε βήμα-βήμα οδηγίες εδώ!


Συγκομιδή από τη Σελήνη: Μύθος ή πραγματικότητα;

Η εισαγωγή της σεληνιακής συγκομιδής είναι ένας τρόπος για να αυξηθεί ο ρυθμός βλάστησης και η ευρωστία των φυτών. Οι σκεπτικιστές σε όλο τον κόσμο έχουν αγκαλιάσει τις βελτιώσεις στη διαχείριση του χρόνου. παρατηρώντας διαφορετικές αποστάσεις του φεγγαριού επηρεάζει τόσο τους ανθρώπους όσο και τα φυτά και πώς να αυξήσετε την παραγωγικότητα από τον κήπο και να δημιουργήσετε μια αρμονική σχέση με τα φυτά.

Αρχές Moon Harvest

Υπάρχουν κανόνες για τον εξωραϊσμό ανάλογα με το φεγγάρι. Οι σπόροι πρέπει να σπέρνονται κατά την περίοδο αποτρίχωσης ή φθίνουσας περιόδου. Ιδανικά Η Σελήνη πρέπει να είναι στον Καρκίνο, τους Ιχθύς και τον Σκορπιό Ωστόσο, υπάρχουν μερικές εξαιρέσεις: Το σκόρδο πρέπει να φυτεύεται όταν η Σελήνη είναι στον Ταύρο ή στον Σκορπιό. Επίσης, οι ριζικές καλλιέργειες πρέπει να φυτεύονται κατά την πανσέληνο στον Ταύρο. Η φύτευση λουλουδιών και αμπελιών είναι ευνοϊκή όταν η σελήνη που μειώνεται είναι στον Ζυγό.Το φασκόμηλο αναπτύσσεται καλύτερα όταν φυτεύεται σε πανσέληνο. Ενώ η βαλεριάνα θα πρέπει να φυτευτεί κατά τη διάρκεια της σελήνης που αυξάνεται στην Παρθένο ή στους Διδύμους.

Πώς λειτουργεί;

όταν το φεγγάρι βρίσκεται σε φάση αύξησης ο χυμός θα αυξηθεί Γι’ αυτό τώρα είναι η τέλεια εποχή για να φυτέψετε και να φυτέψετε λουλούδια, δημητριακά, πεπόνια και μονοετή. Όλα τα βραχύβια φυτά μπορούν να φυτευτούν αυτή τη στιγμή για σπόρους, φύλλα, λουλούδια και φρούτα. Η πανσέληνος είναι μια καλή περίοδος για κοπή. κλάδεμα , εμβολιασμός και λίπανση Λόγω της υψηλής ροής χυμών, ενθαρρύνεται η νέα ανάπτυξη.

Ωστόσο, τα πράγματα είναι διαφορετικά κατά τη σεληνιακή φάση. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το φως εξασθενεί καθώς το φεγγάρι αλλάζει από πανσέληνο σε νέο. Εξαιτίας αυτού, η ροή του χυμού μειώνεται και δίνεται προσοχή στις ρίζες. Γι’ αυτό είναι η τέλεια εποχή για πολυετή φυτά, ριζικές καλλιέργειες και κάθε φυτό που ζει περισσότερο από ένα χρόνο. Συνιστάται το κλάδεμα και η συγκομιδή των αδρανών φυτών. και προσθέστε στερεό λίπασμα σε αυτό το στάδιο Επιπλέον, σε αυτό το στάδιο μπορούν να φυτευτούν φυτά που σαπίζουν.

συνοψίζω,

 • Σεληνιακή φάση, π.χ. από σεληνιακή φάση σε σεληνιακή φάση Ταιριάζει καλύτερα για σπορά και μεταφύτευση δενδρυλλίων πράσινων φυλλωδών πολυετών φυτών και συγκομιδών από φύλλα και μίσχους, όπως σπανάκι, λάχανο, σέλινο και σπανάκι.
 • Το πρώτο τρίμηνο είναι καλύτερο για την ετήσια περίοδο φύτευσης πολύτιμων φρούτων ή σπόρων όπως οι ντομάτες, το μπρόκολο, τα φασόλια και οι κολοκύθες, ωστόσο τα οπωροφόρα δέντρα δεν συνιστώνται αυτή τη στιγμή.
 • Η πανσέληνος μέχρι το τρίτο τέταρτο είναι η καλύτερη περίοδος για να φυτέψετε βολβούς και καρποφόρα πολυετή φυτά όπως ραβέντι, πατάτες, σπαράγγια και μήλα.Σε αυτό το στάδιο συνιστάται επίσης κλάδεμα και μεταφύτευση.
 • Το τελευταίο τέταρτο του σεληνιακού κύκλου είναι όταν η εστίαση πρέπει να είναι στη βελτίωση της ποιότητας του εδάφους και στην αποφυγή της υπερφύτευσης. Επομένως, θα πρέπει να εστιάσετε στο ξεβοτάνισμα, την κομποστοποίηση, το σάπιασμα και την κομποστοποίηση τσαγιού.

Να θυμάστε ότι η μετάβαση από τη μια φάση στην επόμενη είναι πολύ σημαντική και κατά τη διάρκεια των 12 ωρών πριν και μετά. Θα πρέπει να εστιάσετε στη φροντίδα του οικοπέδου του κήπου σας αντί να κάνετε πράγματα όπως κλάδεμα, φύτευση και σπορά. Διαβάστε εδώ!


Εδώ είναι μερικοί άλλοι τρόποι για να φέρετε τη μαγεία στον κήπο σας:

 • Χαράστε τις ζαρντινιέρες και τα εργαλεία κήπου σας με ρούνους, κάρτες ταρώ ή αρχαία σύμβολα της Καμπάλα.
 • Τοποθετήστε χαλαζία και βρύα αχάτη στο έδαφος για να προετοιμάσετε την περιοχή για το επερχόμενο τελετουργικό. Καθώς και φόρτιση κρεβατιών κήπου για καλύτερη ανάπτυξη των φυτών.
 • Τα υδρόβια φυτά, ειδικά το ηλιακό νερό, για να παρέχουν τη μέγιστη θρέψη και ανάπτυξη. Μάθετε περισσότερα εδώ!
 • Σκεφτείτε να κάνετε μια μικρή τελετή πανσελήνου κατά τη διάρκεια της καλλιεργητικής περιόδου ως ένδειξη ευγνωμοσύνης προς τη Μητέρα Γη που σας ευλογεί με γονιμότητα και ευημερία.
  Ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο για περισσότερες λεπτομέρειες!

συμπέρασμα

Ο σχεδιασμός ενός κήπου με μάγισσα σημαίνει να εκτοξεύεις τη φαντασία σου. Αυτή είναι μια μυστηριώδης ιδέα που εξακολουθεί να είναι δημοφιλής και αν σας ενδιαφέρει. μπορείτε να δοκιμάσετε Τα φυτά που αναπτύσσονται σύμφωνα με τις παραπάνω οδηγίες θα αναπτυχθούν με ισχυρό φως και θα εκπέμπουν ένα μεθυστικό άρωμα που ενισχύει τις αισθήσεις σας. Το Witch Garden δεν είναι μόνο για ειδωλολάτρες και όσους κάνουν μαγεία. αλλά και για όσους επιθυμούν να δημιουργήσουν ένα προσωπικό καταφύγιο γαλήνης και υγείας στην περιουσία τους.


τότε κάνε το!

Αν πιστεύεις στη μαγεία υποστηρίζουν την εσωτερική αρχή και θεωρεί τον εαυτό του ως πνευματικό άτομο Μάθετε πώς να φτιάξετε έναν κήπο με μαγισσάκια!

Σχολιάστε