Τι είναι το φοίνικα; Ο απόλυτος πόρος

φοίνικας

Οι φοίνικες είναι ένα κοινό θέαμα στα τροπικά νησιά σε όλο τον κόσμο. Αποτελούν σημαντικό μέρος του οικοσυστήματος και βρίσκονται σε κάθε ήπειρο εκτός από την Ανταρκτική. Ξέρετε όμως τι είναι το φύλλο φοίνικα; Αν όχι, δεν είσαι μόνος. αλλά μην ανησυχείς Αυτό το άρθρο είναι εδώ για να βοηθήσει.

Τι είναι το φύλλο φοίνικα;

Τα φύλλα φοίνικα είναι τα φύλλα των φοινίκων. Αναπτύσσεται συνήθως από την κορυφή του δέντρου που είναι γνωστή ως στέμμα. Τα φύλλα φοίνικα έχουν τέσσερις κύριες δομές, οι οποίες ταξινομούνται σύμφωνα με τέσσερις τύπους διάταξης:

  1. φύλλα φοίνικα
  2. ολόκληρο φύλλο
  3. δίπτερνα φύλλα
  4. φύλλα kaffir lime

Τα φύλλα φοίνικα αποτελούνται από πολλούς τύπους κυττάρων. Οι κύριοι τύποι κυττάρων που βρίσκονται στα φύλλα του φοίνικα είναι τα πασσοειδή κύτταρα και οι σπογγώδεις μεσόφυλλοι. Τα κελιά Palisade είναι μακριά και λεπτά. και τοποθετείται κάθετα στην επιφάνεια του φύλλου Τα σπογγώδη κύτταρα μεσοφύλλης είναι πολύ μικρότερα από τα παλιαδικά κύτταρα. και είναι διατεταγμένα σε δομή που μοιάζει με κηρήθρα

Μερικά φύλλα φοίνικα έχουν μήκος μόνο ένα ή δύο πόδια. ενώ άλλα φύλλα έχουν μήκος αρκετές ίντσες.

Το χρώμα των φύλλων του φοίνικα ποικίλλει ανάλογα με τον τύπο του φοίνικα. Οι περισσότεροι φοίνικες έχουν κηρώδη πράσινα φύλλα με αποχρώσεις του γκρι, του καφέ ή του πράσινου.

Η κύρια λειτουργία των φύλλων φοίνικα είναι να παρέχουν σκιά και να προστατεύουν τον κορμό και τη δομή του δέντρου. Τα φύλλα φοίνικα βοηθούν τα δέντρα να στέκονται όρθια μειώνοντας την αντίσταση στον αέρα.

για το εξάρτημα Τα φύλλα του φοίνικα μπορεί να είναι παχιά ή λεπτά. ή ματ ή γυαλιστερή επιφάνεια Γενικά, οι φοίνικες ποικίλλουν ως προς την εμφάνιση ή τον τύπο του κορμού.

Ποιοι είναι οι διαφορετικοί τύποι φοινίκων;

Υπάρχουν τέσσερις κύριοι τύποι φύλλων φοίνικα με βάση τον τρόπο που τα φύλλα είναι τοποθετημένα ή μεγαλώνουν.

Οι διάφοροι τύποι φύλλων φοίνικα περιλαμβάνουν:

1. Φύλλα φοίνικα ή βεντάλιες

Ότι αυτό το είδος αποτελείται από απλωμένα φύλλα. Τα φύλλα είναι ημικυκλικά ή στρογγυλεμένα στις ενώσεις στους μίσχους ή τους μίσχους. Τα φύλλα φοίνικα ποικίλλουν σε μέγεθος από δύο ίντσες έως 16 πόδια.

φύλλα kaffir lime

2. Φύλλα μέντας ή φύλλα kaffir lime

Τα φύλλα έχουν σχήμα φτερού. Αυτό σημαίνει ότι είναι διατεταγμένα συμμετρικά εκατέρωθεν του μίσχου ή του μίσχου. Μοιάζουν με φτερά και ποικίλλουν πολύ σε μέγεθος από το ένα πόδι έως τα 75 πόδια.

καρύδα με μυτερά φύλλα
Υπάρχει ένα καλάθι με δέντρα καρύδας.

3. Ολόκληρο το πρόσωπο

Τέτοια φύλλα φοίνικα αποτελούνται από ένα μόνο αδιαίρετο φύλλο. Ένα παράδειγμα ενός είδους φοίνικα είναι η παλάμη κολιέ ή Chamatoria geonomiformis.

πλήρης σελίδα
Πηγή εικόνας: Scott Zona

4. Δίπλινα φύλλα

μίσχους σαν ουρές ψαριού Αυτά τα στελέχη χωρίζονται προς τα πίσω. αλλά σε μερικά φύλλα φοίνικα

φύλλα φοίνικα
φύλλα φοίνικα

Τα φύλλα φοίνικα έχουν μήκος 13 πόδια και πλάτος 10 πόδια Ένα καλό παράδειγμα πιπινικών φύλλων είναι το Caryota spp., ή ο φοίνικας της ουράς ψαριού.

Ποιες είναι οι διαφορετικές ιδιότητες των φύλλων φοίνικα;

Αν σας ενδιαφέρουν τα φύλλα φοίνικα Πρέπει να μάθεις τα μέρη του.

φύλλα φοίνικα

Το φύλλο φοίνικα είναι το τμήμα του φύλλου φοίνικα Το φύλλο φοίνικα έχει σχήμα V σε διατομή. Το φύλλο ή η άκρη του φύλλου έχει μια μεσαία λωρίδα. Τα φύλλα φοίνικα με ανεστραμμένα φυλλαράκια σε σχήμα V ονομάζονται κλίνοντα φύλλα. ενώ τα όρθια φυλλάδια σε σχήμα V ονομάζονται διπλά.

φύλλα φοίνικα

μίσχος (μίσχος)

Η λειτουργία του μίσχου ή του μίσχου είναι να στερεώνει το φύλλο φοίνικα στον κορμό ή τον κύριο κορμό του δέντρου. Συνήθως έχει σχήμα πινιόν και διατάσσεται συμμετρικά εκατέρωθεν του μίσχου.

καλούπι τυριού

Είναι μέρος του μίσχου, που είναι ο μίσχος που συνδέει το φύλλο με το στέλεχος. Η Ράχη εκτείνεται από την άκρη του μίσχου μέχρι την άκρη του φύλλου. Σκοπός του είναι να υποστηρίξει τα φύλλα και να βοηθήσει στη φωτοσύνθεση.

μεσαίο τμήμα (θηκάρι φύλλου)

Η μεσαία φλέβα είναι η κύρια φλέβα ή η μεσαία φλέβα των φυτών pinna. που είναι υποφύλλο σύνθετου φύλλου Ο σκοπός του ενδιάμεσου ραβδιού είναι να στηρίζει το φύλλο και να παρέχει θρεπτικά συστατικά και νερό στο φυτό. Το μεσαίο τμήμα επιτρέπει στα φυτά να φωτοσυνθέσουν επιτρέποντας στο ηλιακό φως να φτάσει στους χλωροπλάστες στα φύλλα.

λάχανο

Το λάχανο θα διπλώσει τα φύλλα φοίνικα. Το λάχανο μπορεί να καταναλωθεί σε ορισμένες μικρές ποικιλίες φοίνικα. Το λάχανο είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες και χαμηλό σε θερμίδες. Είναι λοιπόν μια υγιεινή επιλογή.

αγκάθι παλάμη

Τα αγκάθια των φοινίκων μοιάζουν με αγκάθια ή αγκάθια κατά μήκος των μίσχων. Πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν χειρίζεστε τα φύλλα της φοίνικας, καθώς τα αγκάθια της παλάμης μπορεί να ερεθίσουν τις χημικές ουσίες. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να είναι πιο ευαίσθητοι σε αυτό από άλλους. αλλά γενικά Είναι καλύτερο να αποφεύγετε την επαφή με τις ράχες της παλάμης όποτε είναι δυνατόν.

Πώς μεγαλώνουν οι φοίνικες;

Ο κορμός ενός φοίνικα μπορεί να πάρει τρία έως πέντε χρόνια για να αναπτυχθεί σε ώριμα φύλλα.

Η αναλογία 2:1 ροζ φύλλων προς ώριμα φύλλα διασφαλίζει ότι υπάρχει αρκετή τροφή για το φυτό. Τα μπουμπούκια της κόμης συγκρατούν τα αναπτυσσόμενα φύλλα. Όταν τα παλιά φύλλα φοίνικα πεθαίνουν, γεννιούνται νέα.

φυτεία φοινίκων

Τα νεαρά φύλλα αναπτύσσονται από την κορυφή της κόμης. Επομένως, τα παλαιότερα φύλλα θα παραμένουν πάντα ως φούστες στη βάση του φύλλου.

Μερικοί φοίνικες είναι «καθαροί» και τα μεγαλύτερα φύλλα θα πέσουν και θα χωριστούν καθαρά από το φυτό.

Αλλά ορισμένοι φοίνικες απαιτούν κλάδεμα με αιχμηρά, αποστειρωμένα εργαλεία κλαδέματος για την απομάκρυνση της παλιάς ανάπτυξης.

Ψαλίδι παράκαμψης Titanium ClassicPro - Premium Ψαλίδι Κηπουρικής, Ψαλίδι Κλαδέματος βαρέως τύπου - Ιδανικό ψαλίδι κλαδέματος, κλαδευτήρι φυτών, ψαλίδι κλαδέματος, ψαλίδι κλαδέματος, εργονομικό εργαλείο κήπου

αγοράστε στο amazon

Συνήθειες ανάπτυξης φύλλων φοίνικα

Ο τρόπος που τοποθετείται ένα φύλλο φοίνικα μετά την ανάδυση δείχνει τον τύπο του φοίνικα.

Μερικά φύλλα φοίνικα στέκονται σε συστάδες ή συστάδες από τον κορμό. Πολύ λίγοι φοίνικες απλώνονται από τη βάση. και ένας φοίνικας φύτρωσε εκεί.

φύλλα φοίνικα στο δέντρο

Τα περισσότερα φύλλα φοίνικα είναι μονά και κυρτά ή διακλαδισμένα. Τα φύλλα εδώ είναι διατεταγμένα κατά μήκος του στελέχους κατά διαστήματα. όταν πέφτουν Αφήνουν σημάδια στο σώμα τους.

Και τι γίνεται με τα φύλλα φοίνικα;

Τα φύλλα του φοίνικα αναδύονται σε διπλωμένη θέση για να σχηματίσουν το μέρος που είναι γνωστό ως λάχανο. Σε ορισμένα μικρά είδη φοίνικα, αυτό το μέρος μπορεί να καταναλωθεί.

αφού επεκταθούν τα νεαρά φύλλα Είναι οδοντωτά ή σημειωμένα με χοντρά στελέχη. Στη συνέχεια ανοίξτε τους μίσχους ή τις θήκες. Οποιοδήποτε από αυτά τα μέρη μπορεί να σχηματίσει σπονδυλική στήλη.

Μερικά φύλλα φοίνικα έχουν μήκος μόνο μια ίντσα ή δύο. ενώ άλλα είχαν μήκος αρκετά πόδια. Το χρώμα του φοίνικα εξαρτάται συχνά από τον τύπο του φοίνικα.

φοίνικες που κοιτάζουν ψηλά στον ουρανό

Αλλά τα περισσότερα χρώματα είναι ένα μείγμα από κέρινο πράσινο με πρασινωπό καφέ ή γκρι τόνους. Τα φύλλα φοίνικα μπορεί να είναι γυαλιστερά ή λεπτή επικάλυψη ή να αναμειγνύονται πυκνά. Τελικά, οι μίσχοι οδηγούν σε άκρες που χωρίζονται σε φύλλα που απλώνονται σε σχήμα βεντάλιας.

Ποια είναι τα οφέλη των φύλλων φοίνικα;

Υπάρχουν πολλά οφέλη όταν χρησιμοποιείτε φύλλα φοίνικα, τα οποία θα συζητήσουμε παρακάτω.

λυγαριά χειροτεχνία

Μια άλλη κοινή χρήση των φύλλων φοίνικα σχετίζεται με ψάθινες χειροτεχνίες όπως χειροτεχνίες, καπέλα και καλάθια. Ένα από τα πλεονεκτήματα της λυγαριάς με φύλλα φοίνικα είναι η αντοχή και η ευελιξία της.

αχυρένια φοίνικα

Αυτή είναι μια από τις πιο δημοφιλείς χρήσεις των φύλλων φοίνικα. Οι στέγες από αχυρένια φοίνικα είναι εύκολο να κατασκευαστούν. Είναι να δέσετε φύλλα φοίνικα στη δομή της οροφής. Οι στέγες από αχυρένια φοίνικα λειτουργούν καλά για τα υπόστεγα της πίσω αυλής. Κάδοι κομποστοποίησης και κοτέτσια

Φωτιά

Αν ανυπομονείτε για ένα πάρτι στον κήπο και θέλετε να ανάψετε φωτιά Αποξηραμένα φύλλα φοίνικα ανάβουν καλά φωτιά. Τα φύλλα φοίνικα καίγονται γρήγορα και λάμπουν καλά. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ανάψετε φωτιά στην τρύπα με τα ξερά φύλλα φοίνικα και να προσθέσετε μίσχους.

Τα φύλλα φοίνικα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ζωοτροφή.

Πολλοί κτηνοτρόφοι βοοειδών ασχολούνται με την παραγωγή ζωοτροφών από φοίνικες. Το Palm Silage είναι στόχος για σφαιρίδια τροφίμων καθώς η Palm Silage δημιουργεί εργοστάσιο παραγωγής στην πολιτεία των ΗΠΑ. Παράγουν σφαιρίδια αφαιρώντας φύλλα από φύλλα φοίνικα και αναμειγνύοντάς τα με χουρμάδες.

φύλλα φοίνικα ως καύσιμο

Είναι γνωστό ότι τα αποξηραμένα φύλλα φοίνικα, ιδιαίτερα οι μίσχοι, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως καυσόξυλα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε εστίες πυραύλων, μαγειρικές εστίες ή για τις ανάγκες μαγειρέματος σας. Τα μικρά πέλλετ μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την τροφοδοσία καυσίμου. Ενώ μεγαλύτερα κομμάτια μπορούν να αποθηκευτούν και να στεγνώσουν για τη σόμπα με στάχυ.

Στοιχήματα αυλής

Εάν τραβήξετε τα φύλλα από την παλάμη Θα έχετε έναν ακανθώδη μίσχο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Η κατασκευή πασσάλων κήπου είναι μια εξαιρετική χρήση αναρριχώμενων φυτών όπως ο αρακάς, τα αγγούρια και οι ντομάτες. Ένα από τα οφέλη της χρήσης φύλλων φοίνικα ως πασσάλων είναι ότι μπορούν να απωθήσουν τα αρπακτικά. Η φτέρη λειτουργεί επίσης ως λίπασμα μόλις αποσυντεθεί.

Τα φύλλα φοίνικα χρησιμοποιούνται ως αντιανεμικές ασπίδες.

Ένας φράκτης κήπου από φύλλα φοίνικα και ύψος 4 πόδια παρέχει ανεμοφράκτη για νεαρές ή χαμηλής ανάπτυξης καλλιέργειες. Τα φύλλα φοίνικα μπορούν να είναι ένα καλό καταφύγιο για τον καιρό. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για καταλύματα χτισμένα ακριβώς πάνω στην παραλία. Μπορείτε να φτιάξετε ένα χοντρό φράχτη από φύλλα φοίνικα για να ελέγξετε τους δυνατούς ανέμους από τον κήπο ή την αυλή σας.

φράχτη αυλής

Οι κορμοί φοινίκων μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή περιφράξεων κήπου. Μερικά από τα υλικά που θα χρειαστείτε περιλαμβάνουν γραβάτες, ζωντανούς στύλους φράχτη και σφεντόνες. και μεγάλα φύλλα φοίνικα Αν είναι γρήγορη εγκατάσταση Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παχύτερους μίσχους αντί να αγοράζετε ακριβούς στύλους φράχτη. Τα φύλλα φοίνικα θα δημιουργήσουν έναν σχεδόν αδιαπέραστο φράχτη κήπου. Αυτό θα διώξει τα περισσότερα πουλιά και ζώα από τον κήπο σας.

Χρησιμοποιείται ως σάπια φύλλα

Τα ώριμα φύλλα φοίνικα, ειδικά αυτά που βρίσκονται στη στέγη για πολλά χρόνια, μπορούν να τεμαχιστούν και να μετατραπούν σε σάπια φύλλα. Αυτό εμποδίζει το άμεσο ηλιακό φως να φτάσει στην ευαίσθητη βάση του φυτού. Ολόκληρα φύλλα μπορούν να τοποθετηθούν πάνω από ανασηκωμένη σκιά Εναλλακτικά, μπορείτε να τραβήξετε μεμονωμένα φύλλα από την παλάμη και να τα τοποθετήσετε απευθείας στο έδαφος.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το mulching, πατήστε εδώ.!

συμβολικός

Φυσικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φύλλα φοίνικα ως σύμβολο των εορτασμών Sukkot, την Κυριακή των Βαΐων ή να τα χρησιμοποιήσετε ως σύμβολα νίκης.

έναν αναδευτήρα χρώματος

Αν ψάχνετε κάτι για να ανακατέψετε ή να ανακατέψετε πριν τη χρήση, μερικά φύλλα φοίνικα είναι μια καλή επιλογή. Τραβάμε τα φύλλα από τους μίσχους και τα πλάθουμε σε αναδευτήρα ή ραβδί ανάμειξης.

FAQ

Οι φοίνικες έχουν κλαδιά;

φοίνικα χωρίς κλαδιά Υπάρχουν όμως μεγάλα φύλλα ή όπως ήδη ξέρουμε ότι φύλλα φοίνικα. Αυτά τα φύλλα συνδέονται ή στηρίζονται στο στέλεχος μέσω μιας εύκαμπτης μεσαίας ράβδου.

Όταν αφαιρείτε το άκρο της παλάμης Θα αφήσει ένα ημικύκλιο ή κύκλο γύρω από την αρχή. Μερικοί φοίνικες με κορμό σε σχήμα κορώνας, όπως ο βασιλικός φοίνικας και ο φοίνικας. θα εκδώσει ένα δαχτυλίδι γύρω από τον κορμό

Το φύλλο φοίνικα είναι φύλλο ή όχι;

γενικά Τα φύλλα φοίνικα μπορούν να περιγραφούν ως μεγάλα, χωρισμένα φύλλα. Αλλά δεν έχουν σημασία τα φύλλα. καθώς και κοινά φύλλα Τα φύλλα φοίνικα αποτελούνται συνήθως από μίσχους που συνδέουν μέρη. του φύλλου προς τον κύριο κορμό ή τον κορμό του δέντρου

Πόσο καιρό χρειάζεται για να μεγαλώσει μια παλάμη;

Οι εδώδιμοι φοίνικες έχουν περισσότερα από 125 φύλλα και μπορούν να αναπτυχθούν έως και 15 χρόνια, από νεαρά στις άκρες έως πολύ ώριμα.

Μπορούν τα φύλλα φοίνικα να χρησιμοποιηθούν ως σάπια φύλλα;

βέβαιος! Τα φύλλα φοίνικα μπορούν να τεμαχιστούν σε μικρά κομμάτια για να γίνει καλό σάπια φύλλα, ωστόσο, να γνωρίζετε ότι ορισμένες ποικιλίες μπορεί να μην είναι κατάλληλες για σάπια φύλλα καθώς είναι πιο δύσκολο να αποσυντεθούν.

Είναι καλό να καίγονται τα φύλλα φοίνικα;

Τα πολύ ξηρά φύλλα φοίνικα καίγονται πολύ γρήγορα και δεν παράγουν πολλή θερμότητα. Οι φοίνικες χρησιμοποιούνται συχνά ως καυσόξυλα σε τροπικές περιοχές. Συχνά όμως αναμιγνύεται με άλλα είδη καυσόξυλων που καίγονται καλύτερα.

Είναι το φύλλωμα καλό για κομποστοποίηση;

Τα φύλλα φοίνικα μπορούν να γίνουν μικροσκοπικά νημάτια καθώς αποσυντίθενται. Η υγρασία είναι σημαντική για τη γονιμοποίηση της παλάμης. Τα φύλλα φοίνικα χρειάζονται έως και 50 χρόνια για να αποσυντεθούν! Αλλά η ύγρανση μπορεί να επιταχύνει τη διαδικασία αποσύνθεσης. Μπορείτε να κάψετε φύλλα φοίνικα για να δημιουργήσετε άνθρακα πλούσιο σε φώσφορο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως λίπασμα.

πώς να χρησιμοποιήσετε τα φύλλα φοίνικα

Οι συνήθεις χρήσεις των φύλλων φοίνικα περιλαμβάνουν καύσιμα, καπέλα, ψάθινα καλάθια, φράχτες κήπου, αχυρόστρωμα, σάπια φύλλα για κρεβάτια κήπου, εκτροπείς ανέμου, πασσάλους κήπου, λίπασμα άνθρακα, φωτισμό και πολλά άλλα!

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να χρησιμοποιήσετε τα φύλλα φοίνικα. Απλά πρέπει να περιηγηθείτε σε εκατοντάδες πόρους εκμάθησης στο διαδίκτυο και να γίνετε λίγο δημιουργικοί.

Πώς να καθαρίσετε τα φύλλα φοίνικα

Τα φύλλα φοίνικα καθαρίζονται εύκολα με ξεσκονόπανο φτερών. Εν τω μεταξύ, υπάρχουν μερικά σπρέι εμποτισμού φύλλων που μπορείτε να δοκιμάσετε. Αλλά τέτοια προϊόντα είναι κατάλληλα μόνο για διακοσμητικά φύλλα φοίνικα. Δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα σπρέι φύλλων στους φοίνικες καρύδας ή χουρμαδιών σας, σωστά;

Δεν συνιστούμε τη χρήση προϊόντων γκλίτερ από φύλλα φοίνικα. Κάνει τα φύλλα λαμπερά, αλλά στα φυτά δεν αρέσει αυτός ο τύπος ουσίας να φράζει την επιφάνεια των φύλλων.

Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να λούσετε τα φύλλα και να χρησιμοποιήσετε χλιαρό νερό. Δεν θα έχετε πρόβλημα με τα σημάδια του νερού. Αν είναι έτσι Οφείλεται σε υπολείμματα στο φυτό, όπως φυτοφάρμακα, μαγειρικό λίπος, παλιά θραύσματα φύλλων ή σκόνη. Τα φρέσκα ρούχα που δεν αποκαλύπτουν κάτι τέτοιο θα κάνουν μια χαρά.

Αν μας ρωτάτε, χρησιμοποιούμε γλυκό νερό για να καθαρίσουμε τα φύλλα φοίνικα και αν βρεθούν κολλώδη υπολείμματα. Χρησιμοποιήστε ένα μαλακό, καθαρό πανί για να το σκουπίσετε. Μπορείτε να ψεκάσετε τα φύλλα και να τα στεγνώσετε μακριά από το άμεσο ηλιακό φως.

πώς να αντιμετωπίσετε τα φύλλα φοίνικα

Τα φύλλα φοίνικα αποθηκεύονται εύκολα. Στεγνώστε τα φύλλα στο άμεσο ηλιακό φως για μια ή δύο ημέρες. Βεβαιωθείτε ότι δεν βρέχονται από τη βροχή ή την υπερβολική υγρασία από την ατμόσφαιρα. Μόλις στεγνώσουν τα φύλλα του φοίνικα, αποθηκεύονται σε αποθήκη για να χρησιμοποιηθούν ως καύσιμο.

Πώς να απαλλαγείτε από τα φύλλα φοίνικα;

Οι κορμοί φοινίκων πρέπει να τοποθετούνται στα σκουπίδια σας. Τα φύλλα φοίνικα δεν χωράνε σε ένα πράσινο καροτσάκι απορριμμάτων γιατί είναι πολύ δύσκολο να κομποστοποιηθούν. Γενικά, τα φύλλα φοίνικα είναι δύσκολο να περάσουν μέσα από τεμαχιστές και χρειάζονται πολύ χρόνο για να σπάσουν.

Τι είναι το Majesty Palm Leaf;

Το Ravenea Rivularis, κοινώς γνωστό ως ο βασιλικός φοίνικας, είναι ένα δέντρο εσωτερικού χώρου με μακριά, κυρτά πράσινα φύλλα σε πολλούς κορμούς. Αυτός ο φοίνικας συχνά καλλιεργείται ως μεγάλο φυτό εσωτερικού χώρου. αν και στο φυσικό του περιβάλλον φτάνει τα 90 πόδια ύψος.

Τι ονομάζεται κάτω από το φύλλο φοίνικα;

Ο μακρύς, περιφερειακός βασικός σχηματισμός που βρίσκεται σε μερικούς φοίνικες είναι γνωστός ως στέλεχος του στέμματος.

Θέλετε να μεγαλώσετε τον δικό σας φοίνικα; Δείτε το άρθρο μας για τα 13 καλύτερα φυτά εσωτερικού χώρου για φοίνικες!

Σχετικά άρθρα με φοίνικες:

Οι αγαπημένοι μας φοίνικες εσωτερικού χώρου

Τελευταία ενημέρωση στις 14-05-2023 / Σύνδεσμοι συνεργατών / Εικόνες από το Amazon Product Advertising API.

Σχολιάστε