7 έξυπνες χρήσεις αλουμινόχαρτου στον κήπο

7 έξυπνες χρήσεις αλουμινόχαρτου στον κήπο

Το αλουμινόχαρτο έχει πολλές χρήσεις στην κουζίνα και στο σπίτι. Γνωρίζατε όμως ότι το αλουμινόχαρτο είναι χρήσιμο στον κήπο; Δείτε 7 από τα καλύτερα. χρήση φύλλου αλουμινίου Στον κήπο!

1. Φτιάξτε ένα ηλιόλουστο για να επωάσετε τα φυτά.

Η δημιουργία ενός άνετου ηλιοθεραπείας χρησιμοποιώντας φύλλο αλουμινίου, το οποίο είναι πολύ ελκυστικό στην κηπουρική, αντανακλά αποτελεσματικά το ηλιακό φως και προάγει την ανάπτυξη των φυταρίων παρέχοντας ζεστασιά και αντανακλώντας περισσότερο ηλιακό φως. Βρείτε ένα κουτί από χαρτόνι ή κουτί παπουτσιών και καλύψτε το με αλουμινόχαρτο. Θα πρέπει να εκτείνεται πέρα ​​από δύο ίντσες από την κορυφή και τις πλευρές. Χρησιμοποιήστε ταινία ή κόλλα για να στερεώσετε το αλουμινόχαρτο.Τώρα ανοίξτε μια μικρή τρύπα αποστράγγισης στο κάτω μέρος του κουτιού και τοποθετήστε το φυτώριο σας σε αυτό.

2. Scary Bird

Χρήση φύλλου αλουμινίου σε εσωτερικούς χώρους στην κηπουρική 3

Τα πουλιά φοβούνται φυσικά τα γυαλιστερά πράγματα και τους δυνατούς θορύβους. Έτσι, αν ανησυχείτε μήπως οι εποχικοί παπαγάλοι αφαιρούν την παραγωγικότητά σας από τη δουλειά σας. Φτιάξτε μια δέσμη με αλουμινόχαρτο από τα κλαδιά. και αν είναι δυνατόν για να συνδέσετε ταινία διπλής όψης τρομακτικά μάτια (και για πλάκα) στο μπαρ για σίγουρη επιτυχία.

3. Μπερδεμένα αμπέλια κολοκυθάκια

Οι αμπελοτρύπες συνήθως γεννούν τα αυγά τους στα πιο ευάλωτα μέρη του φυτού, όπως η βάση των φύλλων, οι μίσχοι και οι βάσεις των λουλουδιών. Ο αποικισμός από τα θηλυκά τρυπάνια μπορεί να αποφευχθεί τυλίγοντας αλουμινόχαρτο γύρω από τη βάση ή το κάτω στέλεχος κατά την πρώιμη εποχή Αυτό μπερδεύει τους αμπελότρυπες και τους κάνει να γεννούν τα αυγά τους στο αλουμινόχαρτο. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερες ιδέες για το πώς να απαλλαγείτε από τους αμπελοτρύπες. Επισκεφτείτε τον ιστότοπο του Πανεπιστημίου του Μέριλαντ!

4. Κρατήστε μακριά τα σαλιγκάρια και τα έντομα.

Η χρήση λαμαρίνας αλουμινίου στο σπίτι στον κήπο 2

Χρησιμοποιήστε αλουμινόχαρτο για να αποφύγετε μικρά παράσιτα όπως γυμνοσάλιαγκες και ζωύφια. Απλώς τοποθετήστε καινούργιο ή χρησιμοποιημένο φύλλο αλουμινίου γύρω του. βάση του δέντρου σας για να μην το φυσήξει ο άνεμος Καλύψτε τις γωνίες με χώμα ή μικρές πέτρες, ή μπορείτε να αναμίξετε σάπια φύλλα με λωρίδες αλουμινόχαρτου σε ένα καροτσάκι και να απλώσετε τη σάπια πάνω από τα φυτά σας.

Σύμφωνα με την Εταιρεία Οπωροκηπευτικών της Φλόριντα, βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας του εδάφους. μείωση της θερμοκρασίας του εδάφους και αναστέλλουν την ανάπτυξη των ζιζανίων Φυσικά, το ανακλαστικό σάπια φύλλα απωθεί τα σφάλματα και τα έντομα.

5. Προστατέψτε τα φυτά από τα τρωκτικά το χειμώνα.

Οι βολβοί, οι αρουραίοι και τα κουνέλια προκαλούν σοβαρές ζημιές σε δέντρα και θάμνους. Αυτά τα παράσιτα βλάπτουν την επιφάνεια, απειλώντας την υγεία των φυτών και μειώνοντας το μελλοντικό δυναμικό ανάπτυξης. Χρησιμοποιήστε αλουμινόχαρτο για να προστατέψετε τα φυτά σας το χειμώνα. στην πραγματικότητα Η αίσθηση του αλουμινόχαρτου θα τρομάξει τα ποντίκια και θα τα εμποδίσει να γλιστρήσουν. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και μόνοι σας στο σπίτι Δείτε εδώ!

Μετρήστε τη βάση του κορμού και κόψτε αρκετό αλουμινόχαρτο. Πάρτε δύο στρώσεις αλουμινόχαρτο και τυλίξτε το γύρω από τον κορμό για προστασία. Πιέστε το αλουμινόχαρτο πάνω στο σώμα ώστε να κολλήσει καλά. Ο καλύτερος τρόπος είναι να περνάτε από ένα στρώμα τη φορά. Αρχικά, μετακινήστε προς τα πάνω το φύλλο. Στη συνέχεια ξεκινήστε από τη βάση του δέντρου και προσθέστε το επόμενο στρώμα.

6. Απέναντι ελάφια

Η προστασία του κήπου σας με φράχτη μερικές φορές δεν αρκεί. Τα μακριά, κυρτά πόδια τους τους δίνουν αρκετή ταχύτητα για να πηδήξουν πάνω από φράχτες. Εάν αντιμετωπίζετε αυτό το πρόβλημα Λεπτά φύλλα αλουμινόχαρτου ίσως είναι η λύση σας! Τυλίξτε το κάτω μέρος των θάμνων και των σπορόφυτων με αλουμινόχαρτο. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το αλουμινόχαρτο πρέπει να είναι τουλάχιστον 2-2,5 πόδια (ή περίπου στη μέση σας), καθώς τα ελάφια είναι πολύ αποτελεσματικά στη βοσκή σε φυτά μικρότερα από το ύψος τους.

7. Δοχείο μιας χρήσης για διάλυμα.

Χωνί με επένδυση από αλουμινόχαρτο

Τα λιπάσματα, τα φυτοφάρμακα ή τα ζιζανιοκτόνα είναι ακριβές επενδύσεις για κάθε κηπουρό. Ανεξάρτητα από την ορθή χρήση Σίγουρα δεν είναι φθηνά. Άρα δεν μπορεί να πάει χαμένη. Ένα σπιτικό χωνί μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να χύσετε το διάλυμα κήπου στο αρχικό μπουκάλι και να μειώσετε το χάος στη διαδικασία. Αυτό το χωνί μπορεί να γεμίσει με διάλυμα χρησιμοποιώντας ένα χωνί από ρολό αλουμινόχαρτο.Χωρίς χάος, χωρίς σπατάλη, χωρίς ταλαιπωρία! Επισκεφτείτε το Lifehacker για να δείτε αυτό το DIY!


τότε κάνε το!

Το αλουμινόχαρτο έχει πολλές χρήσεις στην κουζίνα και στο σπίτι.  Γνωρίζατε όμως ότι το αλουμινόχαρτο είναι χρήσιμο στον κήπο;  Δείτε 7 υπέροχα οφέλη για το αλουμινόχαρτο στον κήπο!

Σχολιάστε