Philodendron Florida Ghost Care: The Ultimate Plant Growing Guide

φάντασμα φιλόδεντρο Φλόριντα

Αυτός ο οδηγός απευθύνεται σε όποιον θέλει να αναπτύξει και να διατηρήσει τα δικά του φυτά Philodendron Florida Ghost με τρόπο χαμηλής συντήρησης. Περνάει τα βασικά από την επιλογή του τύπου και της θέσης του φυτού μέχρι τη συχνότητα του ποτίσματος. Υπάρχουν επίσης πληροφορίες για το πόσο καιρό χρειάζεται φως το δέντρο. το είδος του εδάφους που τους αρέσει και πού να φυτέψετε δέντρα γύρω από το σπίτι σας

Τι είναι ένα παράκτιο φιλόδενδρο της Φλόριντα;

Το φιλόδεντρο της Ακτής της Φλόριντα, γνωστό και ως το λευκό φάντασμα, είναι ένα πολυετές φυτό που φημίζεται για τα λευκά του φύλλα που μοιάζουν με μικρά ιπτάμενα φαντάσματα. Αυτό το σπάνιο και εξωτικό τροπικό φυτό ανήκει στην οικογένεια των φυτών Araceae και είναι πολύτιμο για τα πράσινα φύλλα του σε σχήμα φαντάσματος. κιτρινωπό πράσινο ή λευκό

Διασκεδαστικό γεγονός: Τα Philodendrons μπορούν να καλλιεργηθούν έξω από τις παράκτιες ζώνες ανθεκτικότητας 9 έως 11 της Φλόριντα.

Το philodendron της ακτής της Φλόριντα πιστεύεται ότι είναι μια διασταύρωση μεταξύ philodendron pedatum και philodendron squamiferum, αλλά αυτή η θεωρία δεν έχει επιβεβαιωθεί. Στην πραγματικότητα, υπάρχει ακόμα μεγάλη σύγχυση σχετικά με την προέλευση αυτού του φυτού.

Ωστόσο, ένα είναι σίγουρο: είναι φυτό της οικογένειας των Araceae και ανήκει στο γένος Philodendron, ιθαγενές στα τροπικά δάση της Νότιας και Κεντρικής Αμερικής. Αυτό το καθιστά ένα τροπικό φυτό που αγαπά την υγρασία.

Είναι πραγματικά σπάνιο το Philodendron Florida;

Ναι, είναι δύσκολο να το βρεις, αλλά αφού μπορείς να έχεις πρόσβαση σε όλα στο διαδίκτυο, τα φαντάσματα philodendron Florida είναι εύκολο να τα βρεις. Ειδικά σε μεγάλους ιστότοπους όπως το Etsy, το Facebook, το Instagram και το Amazon.

Είναι εύκολο να αναπτυχθεί το Philodendron Florida Coast;

Ναι.Σε γενικές γραμμές, αυτό το φυτό είναι εύκολο στη φροντίδα με τις απαιτήσεις του σε υγρασία, νερό και φως. Χρειάζεστε επαρκές ηλιακό φως και καλά στραγγισμένο χώμα γλάστρας.

Χαρακτηριστικά των παράκτιων φυτών της Φλόριντα

Είναι σημαντικό να μάθετε μερικά από τα χαρακτηριστικά του. Γιατί μπορεί να μπερδέψετε αυτό το φυτό με άλλο παρόμοιο φυτό. Έτσι μπορείτε να αποκτήσετε τέλεια φυτά!

φύλλα και μίσχοι

Νεαρά φιλόδενδρα στις ακτές της Φλόριντα αρχίζουν να παράγουν απειλητικά λευκά φύλλα που γίνονται πράσινα και κίτρινα καθώς γερνούν. Συχνά αυτά τα φύλλα συνοδεύονται από αλλαγές. Τα φύλλα μπορούν να έχουν μήκος έως και τέσσερις ίντσες.

Μέγεθος

Όταν καλλιεργείται σε έναν εσωτερικό κήπο, το Florida Coast Philodendron μπορεί να αυξηθεί δύο έως τέσσερα πόδια ψηλό και περίπου δύο πόδια πλάτος. Έχει αργό ρυθμό ανάπτυξης και αναπτύσσεται καλύτερα κοντά σε παράθυρο που βλέπει βόρεια.

Αειθαλής

Τα φυτά philodendron της Ακτής της Φλόριντα είναι αειθαλή φυτά και απαιτούν καλή φροντίδα σε ευνοϊκές συνθήκες ανάπτυξης για να παραμείνουν ελκυστικά όλο το χρόνο.

Philodendron Ghost, Φλόριντα

Γρήγορη σύνοψη πίνακα

φυλή αρακία
αγώνας Φιλόδενδρο
επιστημονικό όνομα Philodendron Pedatum cv Florida Coast
κοινή ονομασία του φυτού White Ghost, Ακτή της Φλόριντα Philodendron, Ακτή της Φλόριντα
Απαιτήσεις οπτικών Εγγενής στα τροπικά δάση των χωρών της Νότιας Αμερικής. Γιατί το τροπικό δάσος έχει μεγάλα δέντρα. Επομένως χρειάζονται έντονο, έμμεσο φως. Όπως ακριβώς εκτίθενται σε φθορίζον φως.
ανάγκες σε νερό Παρά τη φευγαλέα και σπάνια φύση του φυτού, τα φυτά philodendron της Ακτής της Φλόριντα είναι φυτά εσωτερικού χώρου με χαμηλή συντήρηση. νερό τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα
απαιτήσεις του εδάφους Αυτά τα φυτά χρειάζονται ένα μείγμα εδάφους γλάστρας που μπορεί να συγκρατήσει την υγρασία. Αλλά ταυτόχρονα στραγγίστε καλά.
απαιτήσεις για λίπασμα κατά την επιλογή φυτικής τροφής Βεβαιωθείτε ότι το κομπόστ που παίρνετε είναι πλούσιο σε άζωτο.
απαιτήσεις θερμοκρασίας καθώς και το φυσικό του περιβάλλον στα τροπικά δάση της Νότιας και Κεντρικής Αμερικής. Αυτά τα φυτά απαιτούν θερμοκρασίες μεταξύ 65 βαθμών Φαρενάιτ και 95 βαθμών Φαρενάιτ.
απαιτήσεις υγρασίας Είναι ένα εξωτικό τροπικό πολυετές φυτό που προτιμά υψηλά επίπεδα υγρασίας άνω του 70%.
Μέγεθος Όταν καλλιεργείται σε εσωτερικούς χώρους, μεγαλώνει δύο έως τέσσερα πόδια ψηλό. και περίπου δύο πόδια πλάτος
χρώμα φύλλου Νεαρά φιλόδεντρα στην ακτή της Φλόριντα αρχίζουν να παράγουν απειλητικά λευκά φύλλα που γίνονται κίτρινα και πράσινα καθώς ωριμάζουν. Μερικές φορές υπάρχουν αλλαγές στα φύλλα.
διάδοση Η άνοιξη είναι η καλύτερη εποχή για να πολλαπλασιάσετε τα φυτά σας.Αυτή την εποχή τα φυτά αρχίζουν να αναπτύσσονται δυναμικά. Πρέπει λοιπόν να διαδώσετε αυτή τη στιγμή.
τοξικότητα Είναι δηλητηριώδες φυτό γιατί περιέχει κρυστάλλους οξαλικού ασβεστίου. Αλλά μην ανησυχείτε, είναι ακίνδυνα.Ωστόσο, είναι καλύτερο να τα κρατάτε μακριά από τα κατοικίδια και τα παιδιά σας.
Απαιτήσεις για επανάληψη όταν μετακινείτε γλάστρες Αν δείτε τις ρίζες του φυτού να προεξέχουν από τις τρύπες αποστράγγισης της γλάστρας. Θα πρέπει να μετακινήσετε το δοχείο. Η ιδανική γλάστρα θα πρέπει να είναι μια ίντσα μεγαλύτερη από την αρχική γλάστρα.
Απαιτήσεις κλαδέματος Θα πρέπει να κλαδεύετε μόνο κατεστραμμένα ή πεθαμένα φύλλα. Έτσι, μπορείτε να εστιάσετε στην παροχή θρεπτικών συστατικών και ενέργειας στα νέα φύλλα.
αναπτυσσόμενο πεδίο Αυτό το φυτό μπορεί να καλλιεργηθεί σε εξωτερικούς χώρους στις ζώνες ανθεκτικότητας 9 έως 11.
κοινό πρόβλημα Συνήθη προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε είναι η σήψη των ριζών, τα κίτρινα φύλλα και η πτώση των φύλλων.
έντομο Οι αφίδες, οι αλευρώδεις κοριοί, οι λευκές μύγες, τα έντομα και τα ακάρεα της αράχνης είναι κοινά έντομα που μπορούν να επιτεθούν στα φυτά σας.
από που να αγοράσω Το Philodendron Florida Ghost είναι διαθέσιμο στο τοπικό φυτώριο ή κατάστημα φυτών. Εγώ προσωπικά πήρα το δικό μου από το Amazon.
Rare-Philodendron Florida Beauty - 4'' από την California Tropicals
αγοράστε στο amazon

Philodendron Florida Coast Care

Αν και το φάντασμα της Φλόριντα είναι ένα ελκυστικό φυτό εσωτερικού χώρου, δεν έχει την ικανότητα να αναπτυχθεί. Αλλά δεν έχει πολύπλοκες απαιτήσεις φύτευσης. Αρκεί να παρέχετε τις βασικές απαιτήσεις που απαιτούνται για την ανάπτυξη. Είστε έτοιμοι να πάτε!

απαιτήσεις άρδευσης

Αν και είναι άπιαστο και σπάνιο στη φύση του. Αλλά το philodendron της ακτής της Φλόριντα είναι ένα φυτό εσωτερικού χώρου με πολύ χαμηλή συντήρηση. Στην πραγματικότητα, χρειάζεται να ποτίζετε μόνο μία φορά την εβδομάδα.

Το πολύ ξηρό έδαφος δεν είναι καλό για τα τροπικά φυτά. αλλά συγχρόνως Το πολύ υγρό χώμα είναι επίσης επικίνδυνο. Επομένως, πριν δώσετε ένα ποτό στο Philodendron Florida Ghost, βεβαιωθείτε ότι το φυτόχωμα είναι στεγνό. Μπορείτε να βάλετε το δάχτυλό σας στο χώμα και να το τραβήξετε έξω. Και αν δείτε βρωμιά κολλημένη γύρω από το δάχτυλό σας, το χώμα είναι ακόμα υγρό. Περιμένετε τουλάχιστον μια ή δύο μέρες και δώστε ένα ποτό στο όμορφο φυτό σας.

Επιπλέον, τους κρύους μήνες Μειώστε τη συχνότητα του ποτίσματος για να εξασφαλίσετε Το σημαντικό όμως είναι να ελέγξετε αν το χώμα είναι ακόμα στεγνό ή όχι. και πίνετε ανάλογα.

Απαιτήσεις οπτικών

Το Philodendron Florida Coast είναι φυτό ιθαγενές στα τροπικά δάση της Νότιας και Κεντρικής Αμερικής. Αυτό δείχνει ότι χρειάζεται άμεσο ηλιακό φως. Παρόμοιο με το δασικό βιότοπο με τη σκιά των δέντρων. Αλλά επειδή τα καλλιεργείτε κυρίως ως φυτά σε γλάστρες, Το να δώσεις έμμεσο φωτισμό στα φυτά μπορεί να είναι λίγο δύσκολο. Το βέλτιστο επίπεδο φωτός για ένα υγιές φιλόδεντρο Φάντασμα Florida είναι 400 FC.

Καλό να γνωρίζετε: FC σημαίνει κερί ποδιών, ένα μέτρο της έντασης φωτός. Τα κεριά ποδιών παρέχουν αρκετό φως για να γεμίσει ένα τετραγωνικό πόδι του χώρου με έναν αυλό φωτός.

Να γνωρίζει την ένταση του φωτός στο σπίτι Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μετρητή.

GooingTop LED Grow Light, 6000K Full Spectrum Clip Plant Growing Light, Red White Grow Light LED for Indoor Plants, Dimmable 5 Levels, Auto Timer 4 8 12 Hours

Τώρα, αν ζείτε σε ένα μέρος που δεν έχει πολύ ηλιακό φως. Συνιστώ να επενδύσετε σε έναν υγραντήρα φυτικής προέλευσης όπως ο παρακάτω.

απαιτήσεις υγρασίας

στο σωστό σύστημα ανάπτυξης Τα φυτά philodendron της παράκτιας Φλόριντα απαιτούν υψηλή υγρασία. Μιμείται όσο το δυνατόν περισσότερο τον φυσικό βιότοπο των φυτών στα ομιχλώδη τροπικά δάση της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής. Αλλά γενικά, το φάντασμα του φιλόδεντρου της Φλόριντα χρειάζεται μόνο μέτρια υγρασία για να ευδοκιμήσει.

Αν όμως η υγρασία στην περιοχή σας είναι πολύ χαμηλή. Μπορείτε να αυξήσετε την υγρασία τοποθετώντας τα φυτά σας σε ένα δίσκο με χαλίκι.

Μπονσάι Βρυξελλών 11' διακοσμητικός δίσκος υγρασίας βράχου

Οι δίσκοι υγρασίας είναι ρηχοί δίσκοι με αρκετό νερό για να βυθιστούν διακοσμητικά πετρώματα ή βότσαλα και γυμνοί βράχοι. Τοποθετήστε το φυτό σας σε ένα δίσκο υγρασίας και όσο το νερό εξατμίζεται. Θα πρέπει να αυξήσετε την υγρασία γύρω από τα φυτά σας.

ή εάν έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό Η επένδυση σε έναν εργοστασιακό υγραντήρα όπως ο παρακάτω είναι μια καλή ιδέα.

Ψηφιακός υγραντήρας εξάτμισης ολόκληρου σπιτιού AIRCARE (ελαφρύ δρυς)

Ή αν δεν έχετε ούτε μια ρουπία, μην ανησυχείτε. Μπορείτε να αυξήσετε την υγρασία γύρω εργοστάσιο με ψεκασμό ομίχλης

Το πιο σημαντικό: Διασφαλίστε τον σωστό αερισμό αυξάνοντας παράλληλα την υγρασία γύρω από τα φυτά σας για την πρόληψη βακτηριακών και μυκητιασικών λοιμώξεων.

απαιτήσεις του εδάφους

Τα φυτά Philodendron Florida Coast χρειάζονται ένα μέσο που να διατηρεί την υγρασία και να αποστραγγίζει καλά ταυτόχρονα.

Ένα καλό μείγμα γλάστρας πρέπει να περιλαμβάνει τύρφη, κάρβουνο και φλοιό. Επιτρέπει επίσης στο έδαφος να στραγγίζει καλά και να παρέχει θρεπτικά συστατικά με την πάροδο του χρόνου.

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε τύρφη, η οποία περιέχει οργανική ύλη σε αποσύνθεση και τύρφη σφάγνου. Αυτά τα συστατικά είναι τέλεια γιατί είναι ελαφριά και έχουν ακριβώς τη σωστή ποσότητα υγρασίας.

Sphagnum Moss, 0,9 lb Dry Moss για ορχιδέες, μπονσάι, μείγμα σε γλάστρες, μέσα φύτευσης ανθεκτικά στην υγρασία για φυτά σε γλάστρες, λουλούδια και ερπετά, 13 oz.

Όταν πρόκειται για το επίπεδο pH του εδάφους ή την οξύτητα του εδάφους. Θα πρέπει να στοχεύσετε για 5 έως 8. Αυτό το επίπεδο pH είναι πολύ ουδέτερο. Αυτό κάνει την τύρφη μια καλή προσθήκη στο μείγμα.Ελέγξτε το pH του εδάφους του φυτού σας χρησιμοποιώντας ένα μετρητή pH εδάφους όπως το παρακάτω.

Ψηφιακός μετρητής υγρασίας εδάφους 4 σε 1 Θερμοκρασία φυτών/Υγρασία εδάφους/PH μετρητής/Ένταση ηλιακού φωτός/περιβάλλον Υγρασία LCD οπίσθιου φωτισμού εδάφους για κήπο, γεωργία και φυτά εξωτερικού χώρου

απαιτήσεις θερμοκρασίας

καθώς και το φυσικό του περιβάλλον στα τροπικά δάση της νότιας και κεντρικής Αμερικής. Τα φυτά φιλόδενδρων της παράκτιας Φλόριντα απαιτούν θερμοκρασίες μεταξύ 65 βαθμών Φαρενάιτ και 95 βαθμών Φαρενάιτ.

Αυτό το εύρος θερμοκρασίας καθιστά αυτό το τροπικό φυτό μια τέλεια επιλογή για καλλιέργεια σε εσωτερικούς χώρους.

Αυτό συμβαίνει επειδή το φιλόδενδρο δεν αναπτύσσεται καλά σε ψυχρά κλίματα. Επομένως, θα πρέπει να το κρατάτε μακριά από πηγές κρύου αέρα, όπως κρύα ρεύματα ή ανοιχτά παράθυρα τη νύχτα.

απαιτήσεις για λίπασμα

Όταν επιλέγετε μια φυτική τροφή για το φάντασμα του philodendron Florida, θα πρέπει να επιλέξετε μια πλούσια σε άζωτο. Ο κύριος λόγος είναι ότι είναι αειθαλές φυτό. Αυτό σημαίνει ότι καλλιεργείται κυρίως για το φύλλωμά του.

Το άζωτο βοηθά τα φύλλα των φυτών να γίνουν όμορφα και μεγάλα. και βοηθά το φυτό να είναι υγιές συνολικά.

Λάβετε υπόψη ότι η Florida Coast Philodendron έχει αργό ρυθμό ανάπτυξης. Γι’ αυτό πρέπει να παρέχετε λίγο περισσότερα θρεπτικά συστατικά εάν θέλετε να τονώσετε την ανάπτυξη.Φυσικά, δεν χρειάζεται να δώσετε στα φυτά σας πολύ λίπασμα. Διαφορετικά, μπορεί να επηρεαστεί από την καύση κομπόστ.

Ένα ισορροπημένο λίπασμα εσωτερικού χώρου είναι μια εξαιρετική φυτική τροφή για το φιλόδενδρο της Φλόριντα και μπορεί να χορηγηθεί μία φορά το μήνα. ιδιαίτερα κατά την καλλιεργητική περίοδο που είναι άνοιξη και καλοκαίρι

JR Peters 52024 Jax Classic No.1.5 20-20-20 Multi Purpose Fertilizer

Το χειμώνα, θα πρέπει να μειώσετε τη συχνότητα της λίπανσης για μερικούς μήνες. Δεδομένου ότι το φυτό βρίσκεται σε αδρανή κατάσταση αυτή τη στιγμή

Είναι το Florida Coast Philodendron τοξικό για τα κατοικίδια;

Ναι, το φιλόδενδρο Florida Ghost είναι τοξικό για τον γούνινο φίλο σας. Περιέχει μεγάλο αριθμό κρυστάλλων οξαλικού ασβεστίου. που είναι τοξικό για τα ζώα και τον άνθρωπο Αλλά μην ανησυχείτε, τα φυτά είναι αβλαβή ή αβλαβή. Εάν το κατοικίδιο ζώο σας το καταπιεί Μπορεί να έχουν δυσκολία στην αναπνοή και πρησμένη γλώσσα. για την πρόληψη τέτοιων προβλημάτων Κρατήστε τα φυτά μακριά από κατοικίδια και παιδιά.

Πώς να κλαδέψετε τα φυτά σας

Αν νιώθετε ότι το Florida Ghost philodendron σας δεν ξεχωρίζει πλέον. Μπορείτε να κόψετε ή να κόψετε την περίσσεια. αλλά γενικά Πρέπει να κλαδέψετε τυχόν κατεστραμμένα ή πεθαμένα μέρη. Επειδή το φυτό πρέπει να επικεντρωθεί στην ανάπτυξη νέων φύλλων και μερών. Αντί να υποστηρίζει τα κακά μέρη

Φροντίστε να χρησιμοποιείτε καθαρά, αποστειρωμένα εργαλεία κατά το κλάδεμα για την πρόληψη μολυσματικών ασθενειών. Δεν θέλετε να κλαδεύετε υπερβολικά. Διαφορετικά, τα φυτά σας μπορεί να μην είναι σε θέση να παράγουν τροφή μέσω της φωτοσύνθεσης.

Επιπλέον, κατά το κλάδεμα των φυτών Θα πρέπει να φοράτε γάντια κηπουρικής για να αποφύγετε τον ερεθισμό του δέρματος.

OZERO Δερμάτινα Γάντια Εργασίας Γάντια Κηπουρικής από Δερμάτινα Γάντια Flex Grip Tough δέρμα αγελάδας για κοπή ξύλου/κατασκευή/οδήγηση δραστήριου/κήπο/αυλή για άνδρες και γυναίκες 1 ζευγάρι (χρυσό, μικρό)

Φυσικά, τα υψηλής ποιότητας ψαλίδια κλαδέματος είναι απαραίτητα.

gonicc Premium Professional Titanium Bypass Pruning Ψαλίδι 8' (GPPS-1003), Κλάδεμα Χεριών, Ψαλίδι Κήπου

Πώς να πολλαπλασιάσετε τα παράκτια φυτά της Φλόριντα Φιλόδενδρο?

Μπορείτε να πολλαπλασιάσετε εύκολα το Philodendron Florida Ghost σας χρησιμοποιώντας μοσχεύματα στελέχους. Απλώς ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα και είστε έτοιμοι.

Πολλαπλασιασμός φαντασμάτων με μοσχεύματα μίσχων στο έδαφος Philodendron Florida

 • Ένας από τους ευκολότερους και πιο βολικούς τρόπους για να πολλαπλασιάσετε το Florida Ghost Philodendron σας είναι να φυτέψετε μοσχεύματα με άκρα στελέχους απευθείας στο έδαφος.
 • Ιδανικά Θέλετε να πολλαπλασιάσετε τα φυτά σας την άνοιξη και το καλοκαίρι. Γιατί είναι την περίοδο της εντατικής ανάπτυξης των φυτών.
 • όταν επιλέγετε μοσχεύματα στελέχους Θα πρέπει να επιλέξετε ένα δυνατό φυτό με τουλάχιστον μερικές άκρες και φύλλα.
 • Το βέλτιστο μήκος των μοσχευμάτων στελέχους είναι τρεις ίντσες. Φροντίστε να χρησιμοποιείτε μόνο αποστειρωμένα εργαλεία κοπής για αυτή τη διαδικασία.
 • Τώρα τοποθετήστε το κομμένο στέλεχος σε ένα ελαφρώς υγρό μείγμα χώματος γλάστρας και πιέστε τη βρωμιά γύρω από το στέλεχος για να το στερεώσετε στη θέση του.
 • Δεν πρέπει να θάβετε τα φύλλα, διαφορετικά μπορεί να σαπίσουν. Το φύλλωμα πρέπει να βρίσκεται πάνω από το έδαφος της γλάστρας καθώς προωθεί την ανάπτυξη των ριζών.
 • Διατηρήστε το φυτό ελαφρώς υγρό τοποθετώντας το κοντά σε ένα φωτεινό σημείο που δέχεται άφθονο φως.
 • σε δύο με τρεις εβδομάδες Κάποιες ρίζες θα αναδυθούν.
 • Φροντίστε ένα μωρό φιλόδεντρο στην Ακτή της Φλόριντα όπως θα κάνατε ένα ώριμο φυτό.

Το φιλόδενδρο της ακτής της Φλόριντα πολλαπλασιάζεται με μοσχεύματα βλαστών στο νερό.

 • Γνωρίζατε ότι μπορείτε να αναπαράγετε το Philodendron Florida Ghost στο νερό;
 • Επιλέξτε ένα κόψιμο μίσχου που έχει τουλάχιστον ένα άκρο και λίγα φύλλα.
 • Στη συνέχεια, βυθίστε το κομμένο άκρο στο νερό. Προσέξτε όμως να μην πνιγούν τα φύλλα.
 • Σε λίγες εβδομάδες θα εμφανιστούν ρίζες.
 • Μόλις εμφανιστούν οι ρίζες, μπορείτε να μεταφυτεύσετε το φυτό σε κατάλληλο έδαφος.
 • Φυτέψτε νέα φυτά με τον ίδιο τρόπο που θα φροντίζατε τα κύρια φυτά σας.
 • Ο πολλαπλασιασμός στο νερό είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να πολλαπλασιάσετε τα φυτά σας. Και έτσι το φυτό θα ριζώσει γρήγορα.

Τεχνική στρώσεων αέρα από την Philodendron Florida Coast Propation

 • Μια άλλη μέθοδος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διαδώσετε το φιλόδενδρο του Florida Ghost σας ονομάζεται τεχνική στρώματος αέρα.
 • Αρχικά, επιλέξτε το μέρος του κορμού του δέντρου που έχει μια άκρη. Θυμηθείτε, δεν θα κόβετε μίσχους εδώ!
 • Τώρα, αφού επιλέξαμε ένα καλό στέλεχος με τουλάχιστον ένα άκρο, Δέστε ελαφρώς νωπά βρύα σφάγνου γύρω από τις άκρες.
 • Χρησιμοποιήστε πλαστική μεμβράνη για να στερεώσετε τα βρύα γύρω από την κοπή.Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πλαστική μεμβράνη και οποιοδήποτε είδος υλικού που θα σας βοηθήσει να κρατήσετε τα βρύα.
 • κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας Βεβαιωθείτε ότι η δομή δεν είναι χαλαρή. αλλά όχι πολύ σφιχτό ταυτόχρονα.
 • Βεβαιωθείτε ότι τα βρύα σφάγνου πιέζουν τον κόμβο για να τονώσουν τον κόμβο.
 • Αφήστε μια τρύπα στο επάνω μέρος του συστήματος για να επιτρέψετε την είσοδο αέρα και να αποτρέψετε τη σήψη των ριζών. Αυτό το κενό λειτουργεί επίσης ως ένας τρόπος για να θρέψουν τα φύκια.
 • Μετά από ένα μήνα περίπου Οι ρίζες θα αρχίσουν να αναδύονται από την άκρη του πλαστικού περιτυλίγματος.
 • Μόλις οι ρίζες έχουν μήκος τουλάχιστον μια ίντσα. Μπορείτε να κόψετε αυτό το μέρος του φυτού και να το φυτέψετε σε ένα μείγμα γλάστρας.
 • Τοποθετήστε το σε φωτεινό μέρος και διατηρήστε το ως συνήθως.

Πώς κάνεις επανεκκίνηση;

Το Florida Coast Philodendron έχει αργό ρυθμό ανάπτυξης και δεν απαιτεί συχνή αναφύτευση. Αυτό το φυτό δεν χρειάζεται να ξαναφυτευτεί για τουλάχιστον τρία έως τέσσερα χρόνια.

Αν δείτε ρίζες να προεξέχουν από τις οπές αποστράγγισης της δεξαμενής Θα πρέπει να μετακινήσετε αυτό το δέντρο σε ένα νέο φυτό. Αυτό είναι ένα καλό σημάδι ότι το φυτό σας χρειάζεται ένα ελαφρώς μεγαλύτερο δοχείο.

Συμβουλή ειδικού: Για να αποτρέψετε την υπερχείλιση Το δοχείο πρέπει να είναι μια ίντσα μεγαλύτερο από το προηγούμενο.

κοινό πρόβλημα

Εδώ είναι μερικά από τα πιο κοινά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε κατά την καλλιέργεια ενός Florida Ghost philodendron σε εσωτερικούς χώρους.

κρεμαστά φύλλα

Τα φύλλα του Florida Ghost philodendron μπορεί να πέσουν λόγω υπερβολικού ποτίσματος και λίπανσης. αλλά μερικές φορές αλευροφόρα και άλλα παράσιτα Μπορεί να προκαλέσει τέτοια προβλήματα.

κίτρινη κάρτα

Αυτό το πρόβλημα των κίτρινων φύλλων μπορεί να προκληθεί από πολλούς λόγους όπως ακατάλληλο πότισμα, υπερβολική ηλιακή ακτινοβολία ή πάρα πολύ. Μερικές φορές αυτό είναι μια φυσική αιτία των παλαιότερων φύλλων στη βάση του φυτού.

σήψη των ριζών

Αυτή είναι η κύρια αιτία θανάτου για τα περισσότερα φυτά Philodendron της Ακτής της Φλόριντα λόγω υπερβολικού ποτίσματος. κακώς στραγγιζόμενο έδαφος και δεν υπάρχει τρύπα αποστράγγισης στη γλάστρα

ασθένειες και παράσιτα

Τα κοινά παράσιτα που μπορούν να επιτεθούν στο Philodendron Florida Ghost σας είναι τα αλευροφόρα και οι αφίδες. Και τα δύο αυτά ενοχλητικά παράσιτα αγαπούν να ρουφούν το χυμό των φυτών της αυλής σας. αναγκάζοντας την ανάπτυξή του να σταματήσει. για να απαλλαγούμε από αυτά τα έντομα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ισχυρά ρεύματα για να αφαιρέσετε αυτά τα έντομα από τα φυτά. Μπορείτε να το σηκώσετε με το χέρι χρησιμοποιώντας ένα βαμβάκι βουτηγμένο σε οινόπνευμα. Στη συνέχεια, εφαρμόστε λάδι neem για να αποτρέψετε μελλοντικές προσβολές.

Petratools Pure Neem Oil for Plants - Organic Neem Oil Spray for Plants Λάδι Neem 100% ψυχρής έκθλιψης Κατάλογος OMRI Pure Neem Oil Όλο το φυσικό λάδι Neem για έντονο τρίψιμο φύλλων - (17 Oz.)

Όσον αφορά τις ασθένειες, η πιο κοινή είναι η μάστιγα που προκαλείται από το βακτήριο Erwinia amylovora. Αυτή η ασθένεια κάνει τα κλαδιά του φυτού σας να μαυρίζουν ή να καφέ. Αν βρείτε μολυσμένα κλαδιά Κόβουμε αμέσως με αποστειρωμένο ψαλίδι.

Η σήψη των ριζών είναι ένας άλλος τύπος ασθένειας που μπορεί να επηρεάσει τα φυτά σας. Αλλά αυτό είναι εύκολο να το αποτρέψετε αρκεί να ποτίζετε σωστά τα φυτά σας. ή αν δεν ξέρεις Να θυμάστε ότι είναι καλύτερο να κρατάτε τα φυτά σας κάτω από το νερό παρά να τα ποτίζετε.

Πού πωλείται το Philodendron Florida Coast;

Μπορείτε εύκολα να βρείτε φαντάσματα philodendron Florida στο διαδίκτυο. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε το Etsy, το Facebook Marketplace ή το Instagram για λάτρεις των φυτών που πωλούν τα φυτά τους νόμιμα. Πωλούνται τα δικά σας; Αλλά συνιστώ να αγοράζετε από την Amazon όπως κάνω εγώ. Κανένα πρόβλημα, παραδόθηκε από το εργοστάσιο στο κατώφλι μου!

Rare-Philodendron Florida Beauty - 4'' από την California Tropicals

FAQ

Ακολουθούν ορισμένες συχνές ερωτήσεις σχετικά με αυτόν τον τύπο φιλόδεντρου.

Πόσο φως χρειάζεται ένα φάντασμα από τη Φλόριντα;

Το Philodendron, Florida ghost, πρέπει να το χρησιμοποιήσει την ίδια μέρα. με άλλα λόγια Εάν χρησιμοποιείτε φώτα ανάπτυξης Πρέπει να φροντίσετε τα φυτά σας να έχουν 12 ώρες φως και τις άλλες 12 ώρες χωρίς φως!

Είναι το Florida Beauty το ίδιο με το Florida Coast;

Όχι, είναι διαφορετικά. Πολλοί όμως λένε ότι τα περισσότερα είναι από φυτά ίδιας προέλευσης. Η διαφορά μεταξύ αυτών των όμορφων φυτών είναι το χρώμα τους. Το παράκτιο φιλόδενδρο της Φλόριντα έχει αρχικά λευκά φύλλα. Αλλά θα γίνει σταθερό πράσινο καθώς μεγαλώνουν. Εν τω μεταξύ, το Philodendron Florida Beauty αποτελείται από σκούρες και ανοιχτόχρωμες πράσινες αποχρώσεις.

Είναι το Florida Green και το Florida Bay το ίδιο;

Όχι, δεν είναι το ίδιο.Το φιλόδεντρο Florida Green είναι πιο κοινό από το Φάντασμα της Φλόριντα, ενώ το τελευταίο βγάζει λευκά και πράσινα φύλλα στην αρχή. Στο πρωτότυπο θα αναπτυχθούν φύλλα που είναι όλα πράσινα από την αρχή. όταν μεγαλώσει πλήρως Αυτά τα δύο φυτά φαίνονται ίδια. Ωστόσο, το πράσινο philodendron Florida έχει συνήθως πιο σκούρο χρώμα σε σύγκριση με το πράσινο χρώμα της μέντας του φαντάσματος philodendron Florida.

Είναι η Florida Coast αργή καλλιέργεια;

Ναι, το φιλόδενδρο της Ακτής της Φλόριντα θεωρείται αργά αναπτυσσόμενο φυτό. Ωστόσο, η ανάπτυξη μπορεί να τονωθεί παρέχοντας μερικές επιπλέον απαιτήσεις, όπως το ηλιακό φως και το λίπασμα.

Έχει αλλάξει το φάντασμα της Φλόριντα;

Ναί. Αλλά υπάρχει μια συγκεκριμένη ποικιλία που ονομάζεται Philodendron Florida Beauty που είναι πραγματικά ευέλικτη.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ Florida Coast και Florida Coast Mint;

Το Florida Ghost philodendron και το Florida Ghost Mint είναι το ίδιο φυτό Florida Coast Plants philodendron με φύλλα κυρίως χρώματος μέντας ονομάζονται μέντα της ακτής της Φλόριντα (προφανώς λόγω του χρώματος της μέντας).

Τα φιλόδεντρα της παράκτιας Φλόριντα συνήθως κυμαίνονται στο χρώμα από σκούρο πράσινο έως πράσινο ασβέστη ή έντονο πράσινο. κρέμα σε καθαρό λευκό Υπάρχει κάποια σύγχυση καθώς πολλά φυτώρια και τοποθεσίες ταξινομούν το Florida Ghost Philodendron ως συγκεκριμένο φυτό.

Μπορεί το φιλόδενδρο να επιστρέψει στην ακτή της Φλόριντα;

Ναι, είναι πιθανό το Philodendron Florida Coast να επιστρέψει στο αρχικό του λευκό χρώμα. Αυτό μπορεί να γίνει εκθέτοντας τα φυτά σας στο έμμεσο ηλιακό φως. Εάν δώσετε στα φυτά πολύ ηλιακό φως. Τα ώριμα πράσινα φύλλα γίνονται ξανά λευκά.

Γιατί δεν είναι λευκό το Florida Coast Philodendron;

Φυσικά Τα φύλλα του φιλόδεντρου της ακτής της Φλόριντα θα γίνουν πράσινα καθώς ωριμάζουν. Αλλά ένας άλλος λόγος που το Florida Ghost philodendron σας δεν είναι λευκό είναι επειδή δεν το εκθέτετε σε πολύ άμεσο ηλιακό φως!

Γιατί κιτρινίζει το Φάντασμα της Φλόριντα μου;

Το Philodendron Florida Ghost σας έχει κιτρινίσει επειδή ήπιατε πάρα πολύ! για να αποτρέψετε αυτό το πρόβλημα Φροντίστε να δοκιμάσετε το έδαφος πριν ποτίσετε τα φυτά.

Είναι το Philodendron μια παράκτια άμπελος αναρρίχησης στη Φλόριντα;

Ναι, η ακτή της Φλόριντα Philodendron είναι ένας αληθινός ορειβάτης. Αφήστε λοιπόν τη στήλη από βρύα να ανέβει!

Υποστήριξη φυτών Moss Pole Monstera - Εκπαιδεύστε τα αναρριχητικά φυτά εσωτερικού χώρου για να αναπτυχθούν - 2 στοιχήματα τοτέμ κοκοφοίνικα - Το καφασωτό αμπέλου Pot House εκτείνεται σε 28,7 ίντσες

Εάν ενδιαφέρεστε για άλλα άρθρα που σχετίζεται με το φιλόδενδρο Δείτε αυτά τα άρθρα.:

Τελευταία ενημέρωση στις 14-05-2023 / Σύνδεσμοι συνεργατών / Εικόνες από το Amazon Product Advertising API.

Σχολιάστε